Fontos tudnivalók, mit hozzunk magunkkal?

Print

A foglalkozásokat csak egészséges- fertőző betegségektől mentes- gyerekek, és szüleik látogathatják. Ezt, a jelentkezéskor kapott babaúszás felvételi lapon kell igazolni, a kisbaba és szülei orvosának. A tanmedencében, a babák részére kialakított speciális úszónadrág használata kötelező, két éves korig, illetve a szobatisztaság kialakulásáig. Csak az oktatók által javasolt előkészületek után lehet megkezdeni a tanfolyamot. Foglalkozások előtt a többiek érdekében, utána a saját érdeketekben, ALAPOS ZUHANYOZÁS KÖTELEZŐ! Csak az oktatók által meghatározott metódus szerint szabad terhelni a babákat, a saját terhelési ritmusukban. Ne feledjétek, az alapvető cél, hogy kellemes közös családi programban legyen részetek! Az oktatáson elsajátított gyakorlatokat, kb. 2 napi rendszerességgel kell az otthoni fürdések alkalmával gyakorolni,- a kisbabák kedélyállapotát mindig figyelembe véve- ahhoz, hogy a babák az uszodai órákon tovább tudjanak lépni. Az oktatás időtartama alatt a medencét csak a tanfolyam résztvevői használhatják. Egy kisbabával egy szülő foglalkozhat (a medencében) egy időben, az ÁNTSZ követelményeinek megfelelően. Ha valami nem megy, ne erőltessétek, ha tanácsra van szükségetek nyugodtan felhívhattok minket!
Még több infó a Higiéniai feltételek és az Információk címszó alatt található.


Mit hozzunk magunkkal?

  • úszópelenkát
  • törölközőt / fürdőlepedőt
  • papucsot
  • orvosi igazolást (házi orvostól kérhető, aki igazolja,hogy a baba egészséges, nincs olyan betegsége amely az úszásban korlátozná, valamit közösségbe mehet)
  • innivalót

Előkészületek:
A babaúszásra semmilyen előkészület nem szükséges, de a köldök-gyógyulás után már néhány napos-hetes kortól bátran fürdethetjük nagy kádban gyermekünket, hiszen a víz, a lebegés érzése számára nem ismeretlen, egyenesen megnyugtató. Ringassuk a fejénél alátámasztva, először a hátán fekve, aztán később a hason is. A vizet nem szükséges lehűteni, mert medencéink vize meleg, nem fog fázni benne a baba.
Fontos, hogy úszás előtt nagyjából egy órával a baba már ne egyen.

Uszodánkban úszópelus vagy háromrétegű úszóbugyi használata kötelező, mely gumival állítható a combocskáknál és a deréknál

Copyright 2011 Fontos tudnivalók, mit kell hozni?. Minden jog fenntartva! - Készítette: VPCSS-Web www.vpcss.hu
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free